Nagy teljesítményű seregélyriasztó gázágyú

Feladva: 2023. 04. 12., 09:45 | Megtekintés: 304 | Azonosító: #0321

93,500Ft

Cím:   Déli út 25-27
Telefon:   +36302500436
city:   Cegléd

Programozható vad- és seregélyriasztó gázágyú növelt teljesítménnyel

A gázágyú propán-bután gáz és levegő megfelelő elegyének időzített begyújtásával nagy hangerejű robbanást hoz létre, melynek
köszönhetően elriaszthatók a károkozó madarak és vadállatok, ezáltal megvédhetők többek között a termőterületek, gazdasági udvarok és a halastavak is.
A védhető terület nagysága jellemzően 4-5 hektár, ez függ a növénykultúrától, terepadottságoktól és az időjárástól.
A készülék nem tartalmaz mechanikus alkatrészt, ezért szinte karbantartás mentes. A kivitelezésből és a felületvédelemből adódóan tartós, időjárás álló konstrukció.A gázágyú működéséről egy fejlett mikroprocesszoros vezérlő gondoskodik, amelynek segítségével Ön egy grafikus kijelzőn keresztül könnyedén beállíthatja a kívánt üzemi paramétereket.

A működtetés felügyeletmentes, a készülék magától ki-be kapcsol a programbeállításoknak megfelelően. Beüzemelést követően 4 szabad programhely áll rendelkezésre, amelyek az adott célnak megfelelően konfigurálhatók. A programok időzíthetők napszakoknak megfelelően, így pl. az éjszakai, délelőtti, vagy délutáni időszakokban eltérő intenzitású riasztás érhető el, ezzel elkerülhető a monotonitás (a monotonitáshoz hozzászokhatnak az elriasztani kívánt állatok). A beállítás kiterjed továbbá a detonációk számára, a robbanások között eltelt időre, illetve ezek ismétlődésének rendjére. A robbanások hangereje szintén szabályozható a gáztöltési idő módosításával, így 90-140 dB közötti hangteljesítmény érhető el.

A Wild Control NK5x sorozatú gázágyúk Magyarországon gyártott professzionális készülékek, magyar szervizháttérrel és ügyféltámogatással.

Hirdető adatai
Kapcsolattartó név: Milus Róbert
Cím: Déli út 25-27
Telefon: 06302500436
Felhasználó többi hirdetése
E-mail küldés

Milyen karakterek láthatóak a képen?
A lehetséges variációk kisbetűk és számok 1-től 9-ig